URSA

Az URSA az ergonómiai szempontoknak maximálisan megfelelő, modern megjelenésű, és kiváló minőségű irodai asztalcsalád.

Az asztalok állítható magasságú fémlábas, gerendás szerkezetűek, homlokoldal felől zártak. A lábszerkezet légies, mégis masszív, fehéralumínium színű acél.

Az író-, tárgyaló-, és kiegészítő asztalok írófelületének magassága 680-860 mm között 20 mm-enként állítható.

A lapalkatrészek anyaga 25 illetve 18 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló, E1 minősítésű laminált forgácslap.

Széles elemválasztékának köszönhetően egyaránt alkalmas mind önálló, mind csoportos munkahelyek kialakítására. Méretrendszerének és az asztallapokba épített fém kötőelemeknek köszönhetően, tetszőleges alkalommal, és elrendezésben szét-, és összeszerelhetőek, ily módon a későbbiekben könnyedén a változó igényekhez alakítható az összeállítás. Új kolléga érkezése, vagy esetleges költözés, átszervezés sem okozhat problémát.

A különféle sarokelemek, és kiegészítők felhasználásával az igényelt funkciónak megfelelő, egységes arculatú, változatos formavilág alakítható ki.

Elemrendszere, a számítógépes munkahelyek kialakításához szükséges kiegészítő elemeket is tartalmazza. Az álló típusú ház asztal alatti elhelyezését egy önálló, görgős számítógéptartó teszi lehetővé.

A kábelek megfelelő elhelyezését és felvezetését az asztalokba épített kábelkivezetők és kábelteknők biztosítják.

A dohányzóasztalok és a virágtartók kivételével minden elemnél a lábakba épített szintezőcsavarok biztosítják a talajegyenetlenségek kiküszöbölését. A virágtartók a túlöntözésből eredő károk megakadályozásának érdekében műanyag tálcával ellátottak.

A lapra szerelt kivitelben szállított elemek előszereltek. Az összeállításhoz szükséges szerelvények és a használati-szerelési útmutató a termékhez csomagolt.

A termékek állagmegőrző csomagolásban, a bútor adatait tartalmazó címkével ellátva kerülnek kiszállításra.

Választható színek: világos szürke, prégelt fekete, európai juhar, olasz alma, bükk, piemont cseresznye, virágos cseresznye, rajzos dió, color dió, wenge

Az elemekhez DORADO konténereinkből, ill. VIRGO / VIRGO PLUSZ szekrényeinkből választhatóak méretrendszerben és színválasztékban megegyező, modulrendszerben variálható elemek, melyek segítségével szinte bármilyen funkciónak tökéletesen megfelelő irodai berendezés összeállítható.

Az optimális munkahelyi környezet kialakításában kérje munkatársaink segítségét!

URSA elemjegyzék letöltése


AKTUÁLIS

Asztalosipari gépbeszerzés
        “Asztalosipari gépbeszerzés az Alba Bútor Stúdió Kft.-nél”  2012.11.29. Az Alba Bútor... Olvasson tovább
Viszonteladó Partnereket keresünk!
Viszonteladó Partnereket keresünk! Irodabútor forgalmazással foglalkozik, és szeretne kiváló ár-érték aránnyal... Olvasson tovább

KAPCSOLAT

ALBA BÚTOR STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár
Berényi út 72-100.

Telefon:
+36(22)505-840

Fax:
+36(22)505-841

E-mail:
info@albabutor.hu