VIRGO PLUSZ

A VIRGO és VIRGO PLUSZ a modern irodák legváltozatosabb igényeinek is megfelelő, rendkívül széles elemválasztékkal rendelkező, kiváló minőségű szekrénycsalád.

Anyaga 25 illetve 18 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló, E1 minősítésű laminált forgácslap.

Négyféle szélességi és hatféle magassági méretben, összeállított kivitelben készülnek, kivéve a lapra szerelten gyártott, előszerelt belső sarokelemeket. Elemválasztéka egyaránt tartalmaz nyitott polcos, tele-, és üvegajtós, valamint akasztós szekrényeket is. A különleges elemek – tolóajtós és redőnyös iratszekrények – felhasználásával szinte minden igénynek, ízlésnek megfelelő elemsor kialakítható.

Az elemekhez számos fogantyú és szintezhető lábazattípus választható, ezáltal is bővítve a lehetséges variációk számát.

Az elemek egymáshoz rögzítését fém korpuszösszehúzó biztosítja, így azok tetszőleges alkalommal szét-, és összeszerelhetőek. A polcok fém polctartó csapokra, elmozdulás ellen biztosítva kerülnek elhelyezésre. Magasságban a középálláshoz képest le-, és felfelé is két-két pozícióban állíthatóak.

Az elemválasztékban egyaránt megtalálhatóak a zár nélküli és a záras kivitelben gyártott elemek, melyek akár utólagosan is vezérkulcsossá alakíthatóak, igazodván a felhasználók jogosultságaihoz.

Átgondolt méretrendszerének köszönhetően a bútorcsalád elemei, mint az építőjátékok darabjai, modulrendszerben kapcsolhatóak egymáshoz, így könnyedén megoldható az esetlegesen megváltozott igényekhez történő igazodás. A megnövekedett munkatársi létszám, vagy az iroda megváltozott feladataihoz történő alkalmazkodás sem okozhat gondot.

Anyaga 25 illetve 18 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló, E1 minősítésű laminált forgácslap.

A termékek állagmegőrző csomagolásban, a szükséges szerelvénycsomagokkal, és a bútor adatait tartalmazó címkével ellátva kerülnek kiszállításra.

Választható színek: világos szürke, prégelt fekete, európai juhar, olasz alma, bükk, piemont cseresznye, virágos cseresznye, rajzos dió, color dió, wenge

A szekrénycsaládok elem, és színválasztékukban tökéletesen megegyeznek, a különbség egyedül a hátfalak anyagában jelentkezik. A VIRGO elemei színazonos, vagy a korpusz színéhez illeszkedő színű hátfal-lemezzel, a VIRGO PLUSZ elemei pedig a korpusz anyagával, színével megegyező hátfallal, térbe állítható kivitelben készülnek.

Az elemekhez DORADO konténereinkből, ill. ARIES / ARIES PLUSZ asztalainkból választhatóak méretrendszerben és színválasztékban megegyező, modulrendszerben variálható elemek, melyek segítségével szinte bármilyen funkciónak tökéletesen megfelelő irodai berendezés összeállítható.

Az optimális munkahelyi környezet kialakításában kérje munkatársaink segítségét!

VIRGO PLUS elemjegyzék letöltése


AKTUÁLIS

Asztalosipari gépbeszerzés
        “Asztalosipari gépbeszerzés az Alba Bútor Stúdió Kft.-nél”  2012.11.29. Az Alba Bútor... Olvasson tovább
Viszonteladó Partnereket keresünk!
Viszonteladó Partnereket keresünk! Irodabútor forgalmazással foglalkozik, és szeretne kiváló ár-érték aránnyal... Olvasson tovább

KAPCSOLAT

ALBA BÚTOR STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár
Berényi út 72-100.

Telefon:
+36(22)505-840

Fax:
+36(22)505-841

E-mail:
info@albabutor.hu