DORADO

A DORADO széles elemválasztékkal rendelkező, kedvező árfekvésű és kiváló minőségű irodai konténercsalád.

Anyaga 25 illetve 18 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló, E1 minősítésű laminált forgácslap.

Elemválasztékában egyaránt megtalálhatóak a zárható, és a zár nélkül szerelt, illetve a gördíthető és az asztalmagasságú fix elemek is.

A konténerek műanyag írószertartó tálcával, és porfestett fém fióktestekkel, illetve függesztett irattárolókkal szereltek. A fióktestek görgős vezetősínjei könnyű, halk mozgatást tesznek lehetővé. Az írószertartó tálcák és a fióktestek egyaránt fekete színűek.

Zárrendszere akár utólag is vezérkulcsossá alakítható.

Gördíthető irattárolóink könnyű mozgatását ikerkerekes bútorgörgők biztosítják. Az álló irattárolók szintezhető kivitelűek.

A bútorcsalád minden eleme térbe állítható kivitelben készül.

A termékek állagmegőrző csomagolásban, a szükséges szerelvénycsomagokkal, és a bútor adatait tartalmazó címkével ellátva kerülnek kiszállításra.

Választható színek: világos szürke, prégelt fekete, európai juhar, olasz alma, bükk, virágos cseresznye, rajzos dió, color dió, wenge

Az elemekhez VIRGO / VIRGO PLUSZ szekrényeinkből, ill. ARIES / ARIES PLUSZ asztalainkból választhatóak méretrendszerben és színválasztékban megegyező, modulrendszerben variálható elemek, melyek segítségével szinte bármilyen funkciónak tökéletesen megfelelő irodai berendezés összeállítható.

Az optimális munkahelyi környezet kialakításában kérje munkatársaink segítségét!

DORADO elemjegyzék letöltése


AKTUÁLIS

Asztalosipari gépbeszerzés
        “Asztalosipari gépbeszerzés az Alba Bútor Stúdió Kft.-nél”  2012.11.29. Az Alba Bútor... Olvasson tovább
Viszonteladó Partnereket keresünk!
Viszonteladó Partnereket keresünk! Irodabútor forgalmazással foglalkozik, és szeretne kiváló ár-érték aránnyal... Olvasson tovább

KAPCSOLAT

ALBA BÚTOR STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár
Berényi út 72-100.

Telefon:
+36(22)505-840

Fax:
+36(22)505-841

E-mail:
info@albabutor.hu