ARIES PLUSZ

Az ARIES, és az ARIES PLUSZ az operatív és vezetői munkahelyek változatos berendezését egyaránt lehetővé tévő, kedvező árfekvésű és kiváló minőségű irodai asztalcsalád.

Anyaga 25 illetve 18 mm vastag mechanikai és fizikai behatásoknak kiválóan ellenálló, E1 minősítésű laminált forgácslap.

Az asztalcsalád laplábas megjelenésének köszönhetően túlél minden múló divatirányzatot. Széles elemválasztékának köszönhetően egyaránt alkalmas mind önálló, mind csoportos munkahelyek kialakítására. Méretrendszerének és az asztallapokba épített fém kötőelemeknek köszönhetően, tetszőleges alkalommal, és elrendezésben szét-, és összeszerelhetőek, ily módon a későbbiekben könnyedén a változó igényekhez alakítható az összeállítás. Új kolléga érkezése, vagy esetleges költözés, átszervezés sem okozhat problémát.

A különféle sarokelemek, és kiegészítők felhasználásával az igényelt funkciónak megfelelő, egységes arculatú, változatos formavilág alakítható ki.

A dohányzóasztalok és a virágtartók kivételével minden elemnél a lábakba épített szintezőcsavarok biztosítják a talajegyenetlenségek kiegyenlítését. A virágtartók a túlöntözésből eredő károk megakadályozásának érdekében műanyag tálcával ellátottak.

Az elemekhez igény szerint rendelhetőek kábelkivezetők, kábeltartók.

A lapra szerelt kivitelben szállított elemek előszereltek. Az összeállításhoz szükséges szerelvények és a használati-szerelési útmutató a termékhez csomagolt.

A termékek állagmegőrző csomagolásban, a bútor adatait tartalmazó címkével ellátva kerülnek kiszállításra.

Választható színek: világos szürke, prégelt fekete, európai juhar, olasz alma, bükk, piemont cseresznye, virágos cseresznye, rajzos dió, color dió, wenge

Az asztalcsaládok elem, és színválasztékukban tökéletesen megegyeznek, a különbség egyedül a laplábak vastagsági méretében jelentkezik. Az ARIES esetében a laplábak 18 mm, míg az ARIES PLUSZ esetében 25 mm vastag anyagból készülnek.

Az elemekhez DORADO konténereinkből, ill. VIRGO / VIRGO PLUSZ szekrényeinkből választhatóak méretrendszerben és színválasztékban megegyező, modulrendszerben variálható elemek, melyek segítségével szinte bármilyen funkciónak tökéletesen megfelelő irodai berendezés összeállítható.

Az optimális munkahelyi környezet kialakításában kérje munkatársaink segítségét!

ARIES Plusz elemjegyzék letöltése


AKTUÁLIS

Asztalosipari gépbeszerzés
        “Asztalosipari gépbeszerzés az Alba Bútor Stúdió Kft.-nél”  2012.11.29. Az Alba Bútor... Olvasson tovább
Viszonteladó Partnereket keresünk!
Viszonteladó Partnereket keresünk! Irodabútor forgalmazással foglalkozik, és szeretne kiváló ár-érték aránnyal... Olvasson tovább

KAPCSOLAT

ALBA BÚTOR STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár
Berényi út 72-100.

Telefon:
+36(22)505-840

Fax:
+36(22)505-841

E-mail:
info@albabutor.hu