Gyakran Ismételt Kérdések

Mire van szükség ahhoz, hogy árajánlatot készítsenek a számomra?

Először is a bútorozandó helyiség méreteire, és az Ön elképzeléseire a gyártandó bútor elrendezését, anyagát, felszereltségét illetően.  Kollégáink készséggel segítenek a bútortervek kialakításában, pontosításában, az anyagok kiválasztásában, majd ezt követően elkészítik Önnek a pontos árajánlatot.

Mire figyeljek egyedi bútor megrendelésénél?

Elsősorban a minőségre. Egyedi bútorról lévén szó, nincs lehetőség a mintadarab megtekintésére, de a kiválasztott gyártó ügyfélszolgálatán, vagy irodáiban lévő bútorok a figyelmes szemlélőnek sokat elárulhatnak a várható minőségről.

Lehetőség szerint kérjünk referenciákat. A gyártó cégről a legkorrektebb információt az előző ügyfelek tudják szolgáltatni.

Lakossági bútorok esetében persze ez nem mindig megoldható, de a cég által gyártott termékek fotói szintén beszédesek lehetnek.

Ezen felül kiemelten fontos a gyártandó bútor műszaki tartalmának tisztázása. Ügyfeleink, kevés kivételtől eltekintve, nem szakmabeliek, ezért teljesen természetes, hogy számtalan, számunkra egyértelmű részletre kérdeznek rá. Ezek tisztázása közös érdek, hiszen a mi célunk az elégedett és visszatérő Ügyfél, az Öné pedig hogy hosszú éveken át örömmel tudjon bútorára tekinteni.

Hogyan tudom korrekt módon összehasonlítani különböző bútorgyártó cégek ajánlatait?

Ragaszkodjunk az ajánlat írásos műszaki tartalmához! Ma már nagyon sokféle alapanyag és szerelvény áll a bútorgyártó vállalkozások rendelkezésére. Ezek között viszont jelentős minőség-, és élettartambeli különbségek lehetnek. Lehetőség szerint igyekezzünk azonos, vagy legalábbis nagyon hasonló műszaki tartalommal készült ajánlatot kérni, hiszen a különböző gyártók ajánlatai csak így összevethetőek.  Sokszor néhány százaléknyi árkülönbség nagyságrenddel nagyobb minőségi különbséget takarhat.

Milyen időtartamú garanciát vállalnak a termékeikre?

Rendeltetésszerű használat mellett, saját gyártású széria termékeinkre 36 hónap, egyedi termékeinkre pedig 24 hónap garanciát vállalunk.

Hogyan tudom bútoraim élettartamát meghosszabbítani?

Mint minden használati tárgyunk, így bútoraink is törődést, és ápolást igényelnek.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Az elállítódott szerelvények, kilazult alkatrészek idő előtti kopást, elhasználódást okozhatnak. Állítsuk be újra a szerelvényeket, húzzuk meg az esetlegesen kilazult csavarokat. Amennyiben szükséges kérjük szakember segítségét!

Figyeljünk a bútorok terhelhetőségére! A jelentősen túlterhelt bútor jobb esetben „csak” torzul, de rosszabb esetben törhet, s ez által akár balesetet is okozhat!

Figyeljünk a megfelelő bútortisztító és bútorápoló szer kiválasztására!  Olvassuk el figyelmesen az ezeken lévő tájékoztatókat! Amennyiben szükséges, kérjük szaktanácsot a bútorgyártó cég szakembereitől!

Óvjuk bútorainkat a víztől! Kevés kivételtől eltekintve, a bútorok alapanyaga nem vízálló, ezért ügyelnünk kell arra, hogy jelentős mennyiségben, tartósan ne érje víz, vagy lecsapódó vízpára. Fokozottan figyeljünk felmosásnál, mosogatásnál, virágaink locsolásakor! A nedves helyiségek rendszeres szellőztetéséről, részben a bútor védelmében, de a gomba, vagy penészfoltok megjelenésének elkerülése miatt is célszerű gondoskodni.

Milyen határidővel dolgoznak?

Ez elsődlegesen a készítendő termék anyagainak beszerezhetőségétől, és az alkalmazandó technológiáktól függ.  Általában 2-4 hetes határidővel lehet számolni, de a gyártandó bútorra adott ajánlatunk tartalmazza a megrendeléstől számított pontos határidőt is.

Van lehetőségem széria irodabútor egyedi színben történő rendelésére?

Természetesen  igen.  Az egyetlen korlátot az alapanyagok beszerezhetősége jelentheti, hiszen például elképzelhető, hogy az asztalok gyártásához szükséges 25 vagy 28 mm vastagságú anyag, a kiválasztott színben nem elérhető.

Rendelhetek széria terméket egyedi méretben?

Természetesen ez is megoldható. A maximális helykihasználás, vagy éppen valamely speciális eszköz elhelyezésének érdekében szükség lehet a széria bútorokhoz igazodó, de valamely méretében azoktól eltérő elem gyártására, amelyben készséggel segítünk Önnek.

Vállalják a bútorok kiszállítását és helyszíni szerelését is?

A bútorok helyszínre szállítását saját járművel, vagy ha a szállítandó mennyiség indokolja, akkor szállítmányozó alvállalkozó bevonásával végezzük.

A legyártott termékek átadása igény szerint a helyszínen összeállítva, vagy telephelyünkön,  állagmegőrző csomagolással ellátva történik.

Ezen szolgáltatásaink díjait tételes árajánlatunk minden esetben tartalmazza.

AKTUÁLIS

Asztalosipari gépbeszerzés
        “Asztalosipari gépbeszerzés az Alba Bútor Stúdió Kft.-nél”  2012.11.29. Az Alba Bútor... Olvasson tovább
Viszonteladó Partnereket keresünk!
Viszonteladó Partnereket keresünk! Irodabútor forgalmazással foglalkozik, és szeretne kiváló ár-érték aránnyal... Olvasson tovább

KAPCSOLAT

ALBA BÚTOR STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár
Berényi út 72-100.

Telefon:
+36(22)505-840

Fax:
+36(22)505-841

E-mail:
info@albabutor.hu