Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk!

Cégünk 1993-ban, egyéni vállalkozásként indult, majd 1996-ban alakult meg az ALBA BÚTOR STÚDIÓ Bt, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. 2009-ben a Társaság teljes körű jogutódként Kft.-vé alakult.

Az induláskor még szinte kizárólag lakossági bútorok (konyhák, szekrénysorok, kisbútorok) gyártására szakosodott vállalkozás, a folyamatos profilbővítéseknek köszönhetően (lapszabászat indítása, hajlított bútorok, akril pultok és burkolatok, fa, fém és üveg kombinációjú bútorok gyártása) mára a bútoripar igen széles területén jelen van. A folyamatos profilbővítéseknek köszönhetően, ma már a magánlakások komplett bútorozása mellett, a közületi ügyfelek teljes körű bútorozási igényeinek kielégítésén át, a faipari bérmunkákig, igen széles területen végezzük tevékenységünket.

Vállalkozásunk mára a magyar piac szakmailag elismert és minőségi szolgáltatást nyújtó szereplőjévé vált, amint azt elégedett vevőink egyre bővülő köre is bizonyítja.

Közvetve rendszeres irodabútor beszállítói vagyunk a hazai állami intézményeknek.

Saját tervezésű, és gyártású bútorcsaládjaink mellett a teljesen személyre szabott, egyedi igényeket is szem előtt tartó bútoraink köre is számottevő, amellyel megrendelőink saját ízlésvilágának és lehetőségeinek figyelembevételével a legoptimálisabb megoldásokra törekszünk.

Meggyőződésünk, hogy a legnagyobb érték az elégedett ügyfél, ezért igyekszünk maximalistának lenni, mind a minőség, mind a pontosság és megbízhatóság tekintetében.

Munkatársaim több évtizedes tapasztalata, magas szintű szakmai tudása, valamint a szakma szeretete, és a rendelkezésünkre álló korszerű technológia a garancia arra, hogy az adott feladat elvégzése után minden ügyfelünk teljes joggal érezze: Jól választott!

Meggyőződésem, hogy szinte bármilyen bútorozási, vagy faiparhoz kapcsolódó belsőépítészeti probléma megoldásában tudunk kedvező árfekvésű, és kiváló minőségű terméket, szolgáltatást nyújtani.
Tegyen Ön is próbára minket!

Kellemes időtöltést kívánok az oldalunkon!

Üdvözlettel:
Szalai Csaba
ügyvezető

AKTUÁLIS

Asztalosipari gépbeszerzés
        “Asztalosipari gépbeszerzés az Alba Bútor Stúdió Kft.-nél”  2012.11.29. Az Alba Bútor... Olvasson tovább
Viszonteladó Partnereket keresünk!
Viszonteladó Partnereket keresünk! Irodabútor forgalmazással foglalkozik, és szeretne kiváló ár-érték aránnyal... Olvasson tovább

KAPCSOLAT

ALBA BÚTOR STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár
Berényi út 72-100.

Telefon:
+36(22)505-840

Fax:
+36(22)505-841

E-mail:
info@albabutor.hu